Известие

Collapse
No announcement yet.

Общи приказки 159

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Извади го с плъзгане надолу докато щракне и вътре ще видиш една пластинка на винт. Отвий я и й закриви съвсем леко рогцата, за да могат когато се опрат в стените после, сами да натискат и създават стягащ пружиниращ ефект. После пак го закачи с плъзгане отдолу нагоре, а не с натискане челно към стъклото.
    ex Alfa Romeo 156 '02 1.9 JTD
    ex Alfa Romeo 159 '06 1.9 JTDm
    Alfa Romeo Brera Italia Independent '10 3.2 V6 Q4
    Alfa Romeo 4C

Comment

• Първоначално публикувано от vassil.tzanev Покажи съобщение
      Извади го с плъзгане надолу докато щракне и вътре ще видиш една пластинка на винт. Отвий я и й закриви съвсем леко рогцата, за да могат когато се опрат в стените после, сами да натискат и създават стягащ пружиниращ ефект. После пак го закачи с плъзгане отдолу нагоре, а не с натискане челно към стъклото.
      А ти няма да е лошо,да качиш снимки на новата си кола,все пак таква няма друга в Бг
      Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
      Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
      Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

• Първоначално публикувано от Mury Покажи съобщение
        А ти няма да е лошо,да качиш снимки на новата си кола,все пак таква няма друга в Бг
        Подкрепям колегата не се е похвалил даже за колата..чакаме снимки и малко повече информация
        Alfa romeo GTVex
        Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
        Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
        Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Ето нещо набързо снимано на разходка из Италия към България все още с италиански номера, защото както каза Мъри, няма друга такава тук все още. Колата е първа регистрация 10/2010 и беше на 7000км, когато я взех.
          Attached Files
          Last edited by vassil.tzanev; d.m.y г., 17:53.
          Alfa Romeo 4C

Comment

• Уникална,невероятна,думите спират тук,остава само да я гледам,снимай я още и качи снимките
            Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
            Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
            Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

Ето нещо набързо снимано на разходка из Италия към България все още с италиански номера, защото както каза Мъри, няма друга такава тук все още. Колата е първа регистрация 10/2010 и беше на 5000км, когато я взех.
              Този цвят на модификацията е специфичен, вероятно на част от тълпата няма да се хареса(не че ти пука естествено), но според мен е страшно...апетитна!!! Красавица е, страхотна, дори и това вулгарно излъчване да подхожда на значително по-"расови" автомобили според мен. Останалата част от автомобила е повече от прекрасна! Много приятни моменти с хубавицата ти пожелавам!! Адмирации и за ентусиазма, след 159-ката да продължиш в същата посока!

Comment

Ето нещо набързо снимано на разходка из Италия към България все още с италиански номера, защото както каза Мъри, няма друга такава тук все още. Колата е първа регистрация 10/2010 и беше на 5000км, когато я взех.
                Поздравления за уникалната модификация на BRERA която си избрал колега,колата има страхотна визия,уникална сама по себе си и коренно различна от всичко на пътя.
                Alfa romeo GTVex
                Alfa romeo 159 08"16V JTDmex
                Audi A6 Avant 09" 3.0 TDI S-line Quattro
                Аudi A3 1.8 20V 02"

Comment

• Като я видях, онемях! И вече като знам, че не съм сам с 3.2JTS във форума, се диша по-леко.
                  Alfa Romeo 145 1.3 boxer-ex,146 1.4 16V-ex,156 1.8TS- ex, RAV4- ex, ML270 CDI-ex 159 3.2 V6 Q4 ex,ML270 CDI-ex, Infiniti ex 30 ex. Alfa Romeo Stelvio First edition.

Comment

• е във форума може да сте само двамата, но само в бургас им 2 3.2ки

ако успея да шитна моята ще има още една ;D
                    sigpic
                    днес съм в почивка ---

Comment

• Този тип боя ми е в топ 3, страхотно изглежда. Джантата е грешната според мен, но това е въпрос на вкус.Браво
                      Range Rover Vogue 4.4
                      Rexton 270 cdi
                      Honda CBR Repsol 1000 , Polaris Predator 500
                      Колкото и да се опитваш, никога няма да си по-велик от пръдня на крава.

Comment

• Първоначално публикувано от tanatos Покажи съобщение
                        Този тип боя ми е в топ 3, страхотно изглежда. Джантата е грешната според мен, но това е въпрос на вкус.Браво
                        това е стандартната джанта на италиа индипендънт
                        sigpic
                        днес съм в почивка ---

Comment

• Да, това е оригиналната джанта. Благодаря, колеги, за добрите пожелания. Ето и една силно некачествена снимка на интериора, докато все още е с оригиналното аудио, защото утре предстои пълна промяна на аудиото. Фото сесия малко по-нататък ще има.
                          Attached Files
                          Alfa Romeo 4C

Comment

• Първоначално публикувано от Stoyan Georgiev Покажи съобщение
                            е във форума може да сте само двамата, но само в бургас им 2 3.2ки

ако успея да шитна моята ще има още една ;D
                            Казвай цената

Comment

• Ай ай ай...какъв приятен раздел(с толкова вече нащракани наперени алфи..) и колко голяма активност има....СТРАХОТНО!

Админирации колеги!
                              Поздравления и за ентусиазма и за прекрасните ви автомобили
                              Alfa Romeo 147 1.6 TS 06' red Scarlet
                              exAlfa Romeo 156 2.5 V6 98' ...game over (((((
                              ex Legend 155 1.8 8v 95' SPORT MY.95 I am sexy and I know it...
                              ex Legend 155 2.0 8v 92' my Racing GLORY...
                              by RUBIG service

Comment

• Браво за колата, наистина уникална
                                0888 232 484 - Бобо Extreme Service
                                sigpic
                                Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
                                Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Working...
                                X